باسکول دیجیتال و مشخصات انواع آن

باسکول صنعتی

باسکول دیجیتال و مشخصات انواع آن

باسکول ها به عنوان یک ابزار محاسباتی فوق العاده برای وزن کردن اجسام مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. در این میان برخی از باسکول ها با توجه به مزایایی که در اختیار مشتریان قرار می دهند، به شکل متفاوتی مورد توجه قرار می‌گیرند. باسکول دیجیتال دارای سیستم الکترونیکی است و با قطعاتی نظیر لودسل و نمایشگر عرضه می‌شود.

طراحی مقاوم بدنه نیز به عنوان بخشی از ساختار مهم در باسکول دیجیتال مدنظر قرار می گیرد. زمانی که کالا بر روی کفه ترازوی دیجیتال قرار می گیرد، اطلاعات مربوط به وزن آن به صفحه نمایشگر منتقل خواهد شد. نکته قابل توجه در مورد عملکرد باسکول ها این است که آن ها می توانند بهترین ابزار برای وزن کردن اجسام و مواد حجیم باشند.

مشخصات باسکول دیجیتال

 دقت باسکول های دیجیتال را لودسل های به کار گرفته شده در آن ها تعیین می کند. خوشبختانه امکان ساخت سفارشی باسکول دیجیتال طبق نظر کاربر و مشتری وجود دارد. برخی از مشتریان تمایل دارند تعداد لودسل های به کار گرفته شده در باسکول افزایش پیدا کند. طبیعتاً هر چه تعداد لودسل های به کار رفته در باسکول بیشتر باشد، به همان نسبت وزن کردن اجسام و کالاها دقیقتر خواهد بود. البته این موارد قیمت باسکول دیجیتال سفارشی را نیز افزایش می دهد.

 اگر لودسل به کار گرفته شده در باسکول دیجیتال یک عدد باشد، برای وزن کردن اجسام، باید آن را در مرکز باسکول قرار دهید. در این صورت وزن کردن به شکل کاملاً دقیق انجام می شود. در مواردی که باسکول دیجیتال با چهار لودسل استفاده می شود، در هر گوشه و حاشیه باسکول می توان توزین دقیق را انجام داد.

معرفی انواع باسکول دیجیتال

 باسکول دیجیتال در مدل های متنوع به بازار عرضه می شود. هر کدام از این باسکول ها با توجه به نوع کاربری و نیاز مشتری طراحی و تولید شده اند.

باسکول دیجیتالباسکول فروشگاهی

باسکول فروشگاهی نمونه ای از باسکول های دیجیتالی است. این باسکول ها در بیشتر موارد با ظرفیت بالا تولید می شوند و توزین بسیار بزرگی دارند. طوری که می توانند وزنی معادل ۵۰۰ کیلوگرم را نیز تحمل کنند. در این حالت باسکول دیجیتال فروشگاهی را با نام باسکول ۵۰۰ کیلویی نیز می شناسند.

 نکته قابل توجه در مورد باسکول دیجیتال فروشگاهی این است که این نوع باسکول دارای نمایشگر و سینی است و این دو جزء به عنوان مهمترین تشکیلات باسکول های فروشگاهی شناخته می شوند. باسکول های فروشگاهی نیز در اشکال مختلف متحرک، ثابت، دیواری و میدانی مورد استفاده هستند. همچنین دارای ابعاد و ظرفیت متفاوتی می باشند. ضمن اینکه از نظر ساختار و متریال نیز با هم تفاوت قابل توجهی دارند.

باسکول صنعتی

یکی دیگر از باسکول های دیجیتال، باسکول صنعتی می باشد. این باسکول همانطور که از نامش پیداست در صنایع مختلف کاربرد دارد. بدنه تولیدی باسکول صنعتی از جنس فلز ساخته شده که مقاومت لازم را در مقابل ضربات فیزیکی، فشار بیش از اندازه و غیره داشته باشد. بسیاری از افراد عقیده دارند که یک باسکول صنعتی باید از نظر وضعیت ظاهری، مقاومت بدنه ساختار و عملکرد نسبت به باسکول های فروشگاهی در وضعیت بهتری قرار داشته باشد.

حال باید دید بین باسکول فروشگاهی و باسکول صنعتی چه تفاوتی وجود دارد؟ ممکن است این نوع باسکول ها از نظر شکل ظاهری شباهت بسیاری به هم داشته باشند اما مهمترین تفاوت میان آن دو به ظرفیت توزین مربوط می شود. همانطور که گفتیم حد نهایی تحمل وزن برای باسکول دیجیتال فروشگاهی ۵۰۰ کیلوگرم می باشد. این باسکول اگر بتواند بیشتر از ۵۰۰ کیلوگرم را تحمل کند، در دسته انواع باسکول های صنعتی قرار خواهد گرفت. چرا که وزن قابل تحمل برای این باسکول ها معادل ۱۰ تن است. به همین خاطر از باسکول دیجیتال صنعتی در فضاهایی نظیر کارگاه، فروشگاه، کارخانه، انبار و غیره استفاده می شود.

بدنه ی یک باسکول صنعتی تا حد امکان باید ضد آب باشد و در برابر ضربات تحمل لازم را داشته باشد. باسکول های صنعتی نیز به شکل نصب شده در زمین، متحرک، ثابت و آویز عرضه می شوند. باسکول های آویز با ظرفیت های ۵۰ گرم تا ۳۰ تن عرضه می شوند. آن ها برای وزن کردن بشکه های معلق در هوا یا جرثقیل کاربرد دارند. البته با توجه به معلق بودن دارای دقت کمتری نسبت به مدل های کفه ای هستند.

به غیر از باسکول آویز، سایر باسکول های صنعتی با سینی توزین عرضه می شوند و یک یا چندین لودسل نیز به همراه دارند. نمایشگر استفاده شده برای باسکول صنعتی از نوع ال سی دی یا ال ای دی می باشد. باسکول دیجیتال صنعتی می تواند در کارگاه ها، کشتیرانی، کارخانه ها،  صنایع شیلات و غیره مورد استفاده قرار بگیرد.

زمانی که تصمیم به خرید باسکول صنعتی دیجیتال می گیرید، باید نیاز کاربری و هدف استفاده از باسکول را مدنظر قرار دهید. باسکول ها می توانند با ویژگی هایی همچون اتصال به کامپیوتر، پارسنگ و قطعه شمار، اتصال به چاپگر، کارتخوان و بارکد خوان عرضه شوند. بنابراین نوع هدف و نیاز شما، آپشن های در نظر گرفته برای باسکول دیجیتال صنعتی را تعیین می‌کند. هرچه تجهیزات و آپشن های بیشتری در باسکول های صنعتی به کار رفته باشد، به همان نسبت با قیمت بیشتری عرضه می شود. البته وجود تجهیزات بیشتر باعث دقت بیشتر باسکول، ارائه خدمات بیشتر به کاربران و سرعت در توزین اجسام مختلف می باشد.

باسکول جاده ایباسکول جاده ای

باسکول جاده ای نمونه دیگر از باسکول های دیجیتال است. اگر می خواهید از صنعتی ترین و گسترده ترین باسکول الکترونیک بهره مند شوید، باسکول جاده ای را بخرید. این باسکول برای توزین بار خودروهای سبک و سنگین استفاده می شود. باسکول های جاده ای قادر به تحمل وزنی برابر با ۷ تن تا ۲۰۰ تن هستند. از این رو می توانند برای صنایع ریلی و حمل و نقل گزینه مناسبی باشند. باسکول های جاده ای با ظرفیت هایی معادل ۱۰۰، ۸۰، ۶۰، ۵۰، ۳۰، ۲۰، ۱۰، ۷ و ۲۰۰ تن مورد استفاده هستند.

در واقع هیچ گونه ترازو و باسکولی به اندازه باسکول های جاده ای مقاوم نیست. از طرفی مسئله سرویس و نگهداری آن ها نیز اهمیت قابل توجهی دارد. چرا که در این صورت می ‌تواند در هر شرایط آب و هوایی بدون خطا و وقفه، همچنان به فعالیت خود ادامه دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.