کاربرد باسکول فروشگاهی و انواع آن

باسکول فروشگاهی

کاربرد باسکول فروشگاهی و انواع آن

باسکول فروشگاهی از نظر ظرفیت، ابعاد، سینی و کفه ترازو دارای تفاوت های قابل توجهی است. این باسکول ها با توجه به مشخصات و ویژگی هایی که دارند، می توانند برای محیط های مختلف صنعتی کارایی داشته باشند. به عنوان مثال برای صنایعی که دائماً در معرض رطوبت قرار دارند، نمونه باسکول های ضدآب و فروشگاهی استفاده می شوند. در ادامه با کاربرد باسکول های فروشگاهی در صنایع مختلف آشنا شویم.

 همانطور که می دانید اصلی ترین وظیفه باسکول فروشگاهی، وزن کردن اجسام و کالاهای مختلف است. از این رو، باسکول های صنعتی می‌توانند در پروژه‌های مختلف مشارکت داشته باشند.

انواع مختلفی از باسکول های فروشگاهی وجود دارند که برای مصارف مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از رایج ترین آن ها عبارتند از باسکول مکانیکی، باسکول دیجیتال و باسکول آویز.

باسکول توزین صنعتی معمولاً برای اندازه گیری وزن اجسام یا مواد استفاده می شود. باسکول های مکانیکی اغلب برای وزن کردن اجسام یا حیوانات بزرگ استفاده می شوند و ترازوهای آویز برای وزن دسته ای از مواد استفاده می شوند. در حال حاضر باسکول های فروشگاهی دیجیتال نسبت به دیگر موارد استفاده بیشتری دارد.

آشنایی با کاربرد باسکول فروشگاهی

انواع باسکول فروشگاهی می توانند بسته به میزان دقت مورد نیاز، نوع محصول و … مورد استفاده قرار بگیرند. این موضوع بیشتر به این بستگی دارد که آیا باید وزن دقیق چیزی را تا آخرین گرم بدانید یا اینکه باید اجسام بزرگی را که نمی‌توانید روی ترازو قرار دهید، وزن کنید. با این حال، در اینجا برخی از مواردی که باسکول های صنعتی برای آن ها استفاده می شود، آورده شده است.

  1. باسکول فروشگاهی نقش باسکول فروشگاهی در خرده فروشی

یکی از رایج ترین کاربردهای باسکول فروشگاهی در محیط های خرده فروشی است. خرده فروشان از ترازو برای اندازه گیری وزن محصولات خود استفاده می کنند تا بتوانند قیمت هر کیلوگرم را محاسبه کنند. این امر به ویژه برای اقلامی که بر حسب وزن فروخته می شوند، مانند میوه ها و سبزیجات بسیار مهم است. از ترازو یا باسکول می توان برای تعیین مقدار محصولی که توسط مشتریان مرجوع می شود، نیز استفاده کرد. این موضوع به خرده فروشان کمک می کند تا محدوده هایی را که ممکن است در آن ضرر کنند، شناسایی کنند و تنظیمات لازم را انجام دهند.

  1. تولیدی ها

باسکول صنعتی در محیط های تولیدی نیز کاربرد دارند. این نوع باسکول ها اغلب برای اندازه گیری محصولات مورد استفاده قرار می گیرند. کارخانه ها و کارگاه ها مهمترین کاربران این نوع باسکول های فروشگاهی هستند. چنین باسکول هایی با حجم و ابعاد بیشتری طراحی شده اند. از این رو می توانند برای وزن کردن مواد مختلف به کار گرفته شوند.

بیشتر کارخانجات و کارگاه ها با توجه به برنامه فروش، در هنگام تحویل سفارش مشتری از این نوع باسکول برای اندازه گیری مواد بسته بندی شده کمک می گیرند.

  1. فروشگاه ها

باسکول فروشگاهی بیشترین کارایی را در محیط های فروشگاهی نظیر هایپرمارکت ها، میوه فروشی ها و سوپرمارکت ها دارند. اغلب مواد فروشگاهی پیش از توزیع و عرضه نیاز به وزن کشی دارند. توزین منظم و دقیق توسط این باسکول ها بخشی از مشتری مداری فروشگاه های مختلف به حساب می آید. در گذشته باسکول های فروشگاهی صرفاً در نوع مکانیکی مورد استفاده قرار می گرفتند اما امروزه از باسکول های دیجیتال برای توزین کمک گرفته می شود.

انواع باسکول های فروشگاهی در فروشگاه ها

باسکول های فروشگاهی از نظر ساختار دارای انواع مختلف دیواری، ثابت و متحرک هستند. اگر هیچ ستون و علمکی برای باسکول تعریف نشده باشد، طبیعتاً با یک باسکول دیواری مواجه هستیم. اگر ستون یا علمک باسکول قابلیت تفکیک از آن را داشته باشد، باسکول از نوع متحرک می باشد. در نمونه باسکول فروشگاهی ثابت نیز یک علمک یا ستون ثابت شده و متصل به سینی وجود دارد. این نوع باسکول ها از نظر عملکرد تفاوت چندانی با هم ندارند. در واقع آن ها از نظر ساختار و نحوه نصب تفاوت قابل توجهی با هم دارند.

  1. باسکول فروشگاهی باسکول صنعتی و خدمات پستی

بسیاری از مردم به استفاده از باسکول های صنعتی برای توزین بسته هایی که از طریق پست ارسال می شوند فکر نمی کنند، اما در واقع یکی از رایج ترین استفاده های آن ها می باشد. چرا که توزین بر مبنای قیمت بخشی از عملکرد پست ها به حساب می آید.  این یک اندازه گیری بسیار مهم برای خدمات پستی است. زیرا کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که آن ها پول خود را در هزینه پست دریافت می کنند.

باسکول فروشگاهی به اداره های پست کمک می کند تا قوانین و مقررات خود را به راحتی اجرا کنند. تفکیک بسته های پستی نیز بخشی از روال کاری پست به حساب می آید. این باسکول ها می توانند بسته های پستی مختلف را بر مبنای وزن به خوبی تفکیک کنند.

  1. باسکول مواد غذایی و نوشیدنی

در صنایع غذایی و آشامیدنی از باسکول فروشگاهی برای مصارف مختلفی استفاده می شود. باسکول های توزین معمولاً برای اندازه گیری وزن مواد مورد استفاده قرار می گیرند، در حالی که باسکول های پلتفرم اغلب برای وزن کردن محصولات نهایی استفاده می شوند. این امر به ویژه در مورد مواد تشکیل دهنده مهم است، زیرا نوع و وزن یک عنصر می تواند بر طعم محصول نهایی تأثیر بگذارد.

ترازوهای صنعتی کوچک تر نیز در مناطق تهیه غذا توسط سرآشپزهایی که در حال پخت، کباب کردن، سرخ کردن یا تهیه غذا هستند، استفاده می شود. اگرچه این ترازوها ممکن است با آنچه شما انتظار دارید در آزمایشگاه ببینید بسیار متفاوت باشند، اما اغلب به همان اندازه دقیق هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.