قیمت وزنه آزمایشگاهی

قیمت وزنه آزمایشگاهی بسته به نوع آن متغیر می باشد. در واقع همان ترازو های طلا فروشی ها و ترازو های آزمایشگاهی هستند که به وسیله آن ها می توان جرم مواد خیلی ناچیز و کوچک را اندازه گیری کرد.

این وزنه ها دارای جنس های مختلفی همانند استیل و چدن می باشند که با پیشرفت تکنولوژی جهان این وزنه آزمایشگاهی نیز پیشرفت کرده است. این نوع از وزنه ها برای کالیبراسیون ترازو استفاده می شوند.

قیمت وزنه آزمایشگاهی با جنس های گوناگون و آلیاژ های متفاوت از هم ساخته می شوند متفاوت است، این آلیاژ ها می توانند از استیل ضد زنگ، چدن و فولاد باشند که خود این آلیاژ ها به دو روش مغناطیسی و معمولی یا غیر مغناطیسی ساخته و مورد استفاده قرار می گیرند.

وزنه آزمایشگاهی

کالیبراسیون چیست؟

وقتی می خواهیم با ترازوی دیجیتال اندا زه گیری کنیم باید آن را تنظیم کنیم تا بتوانیم به شکل دقیقی وزن جسم مورد نظر را به دست آوریم به این کار در اصطلاح کالیبراسیون می گویند. به طور خلاصه تنظیم کردن دقیق ترازو طبق مراجع استاندارد جهانی را کالیبراسون می نامند.

روش‌های کالیبراسیون در ترازوهای دیجیتال

ترازوهای دیجیتال به دو روش کالیبراسیون می شوند:

  • کالیبراسیون داخلی (خودکار)
  • کالیبراسیون خارجی(دستی)

قیمت وزنه آزمایشگاهی که به روش خودکار کالیبراسیون می شوند به طوری که شخص فقط دکمه ای را که برای تنظیم کردن در ترازو قرار گرفته فشار می دهد و عمل کالیبراسیون به طور خودکار انجام می شود،این نوع از وزنه آزمایشگاهی کار کالیبراسیون را با استفاده از سنگ کالیبره که در داخل ترازو قرار دارد انجام می دهند.

در ترازوهای دستی همان طور که از نامش پیداست باید کار کالیبره کردن با کمک دست انجام شود، برای این کار از سنگ کالیبراسیون کمک لازم را می گیریم، سنگ کالیبراسیون همان وزنه های کالیبراسیون است.

وزنه آزمایشگاهی

این وزنه ها دارای جنس های مختلفی همانند استیل و چدن می باشند که با پیشرفت تکنولوژی جهان قیمت وزنه آزمایشگاهی نیز بالا رفته و پیشرفت کرده است. این نوع از وزنه ها برای کالیبراسیون ترازو استفاده می شوند.

وزنه ها با جنس های گوناگون و آلیاژ های متفاوت از هم ساخته می شوند، این آلیاژ ها می توانند از استیل ضد زنگ، چدن و فولاد باشند که خود این آلیاژ ها به دو روش مغناطیسی و معمولی یا غیر مغناطیسی ساخته و مورد استفاده قرار می گیرند. سنگ کالیبری که مقدار مغناطیس پایین تر و دارای چگالی مشخصی هست بهتر می باشد.

کلاس های وزنه های آزمایشگاهی

وزنه های کالیبراسیون دارای هفت کلاس متفاوت از هم هستند، که هر کدام برای نوعی از ترازو به کار گرفته می شود. چند نوع از کلاس های سنگ کالیبراسیون که مورد استفاده می باشد عبارت اند از: E1,E2,F1,F2,M1,M2,M3 .

برای استفاده از وزنه آزمایشگاهی با دقت یک تا یک دهم از کلاس M استفاده می گردد. از نوع F آن برای دقت های یک هزارم گرم بهره مند می شوند و از نوع E آن برای دقت های خیلی زیاد استفاده می گردد. وزنه کالیبراسیون جزء وسایل جانبی ترازو می باشد.

خرید وزنه آزمایشگاهی

برای خرید این قیمت وزنه آزمایشگاهی معتبر حتما باید از فروشگاه های معتبر خریداری کنید چون در صورت خرید با قیمت وزنه آزمایشگاهی تقلبی صدمات جبران ناپذیری به کارتان می خورد که تمام اعتماد و اطمینان شما در بین افراد از بین خواهد رفت.

وزنه آزمایشگاهی

قیمت وزنه آزمایشگاهی

قیمت وزنه آزمایشگاهی به دلیل وجود نوسانات زیادی که در بازار وجود دارد قیمت دقیقی را نمی توان برایش مشخص نمود تنها تعیین قیمت وزنه آزمایشگاهی این است که در همان روز خرید با سایت های معتبر فروش ترازو تماس برقرار کنید و قیمت آن را به دست آورید.

قیمت وزنه آزمایشگاهی بر اساس نوع آن

همان طور که در بالا اشاره نمودیم قیمت وزنه آزمایشگاهی انواعی دارد که با توجه به نوع و کارآیی محصول قیمت آن متفاوت و متغیر می باشد. در بازار امروز تعیین قیمت وزنه آزمایشگاهی کاری مشکل شده است از این رو قیمت های قابل ذکر در حال تغییر می باشد:

قابل ذکر است که بعضی از سایت های معتبر اینترنتی قیمت وزنه آزمایشگاهی را با نازل ترین قیمت ها به فروش می رسانند و همچنین وزنه آزمایشگاهی دارای گارانتی، خدمات پس از فروش و تخفیف به فروش می رسد. وزنه آزمایشگاهی با داشتن انواع کاربرد ها در اندازه های مختلف توانسته کمک شایانی به شما در کسب و کارتان داشته باشد.

قیمت وزنه آزمایشگاهی که به روش خودکارکالیبراسیون می شوند به طوری که شخص فقط دکمه ای را که برای تنظیم کردن در ترازو قرار گرفته فشار می دهد و عمل کالیبراسیون به طور خودکار انجام می شود،این نوع از قیمت وزنه آزمایشگاهی کار کالیبراسیون را با استفاده از سنگ کالیبره که در داخل ترازو قرار دارد انجام می دهند.

در ترازوهای دستی همان طور که از نامش پیداست باید کار کالیبره کردن با کمک دست انجام شود، برای این کار از سنگ کالیبراسیون کمک لازم را می گیریم، سنگ کالیبراسیون همان وزنه های کالیبراسیون است.

قیمت وزنه کالیبراسیون

لیست قیمت انواع وزنه آزمایشگاهی

قیمت وزنه آزمایشگاهی دیجیتال hl 100: با دقت اندازه گیری یک صدم گرم هفتصد هزار تومان می باشد.

قیمت ترازوی دیجیتال hl 1300: با دقت یک صدم گرم و ظرفیت توزین سیصد گرم، هفتصد و نود هزار تومان می باشد.

قیمت ترازوی دیجیتال hl 400: با دقت اندازه گیری یک دهم گرم و ظرفیت توزین چهارصد گرم، هشتصد و پنجاه هزار تومان می باشد.

قیمت ترازوی دیجیتال ek 1500: با دقت اندازه گیری یک صدم گرم و ظرفیت توزین پنج کیلو گرم، یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار تومان می باشد.

قیمت ترازوی گرمی ht 1201: با دقت اندازه گیری یک صدم گرم و ظرفیت توزین صد و بیست گرم، پانصد و هشتاد و پنج هزار تومان می باشد.

و به همین ترتیب با توجه به تغییر در ظرفیت توزین و همچنین دقت اندازه گیری متفاوت قیمت وزنه آزمایشگاهی نیز تغییر می کند. در بازار با توجه به پیشرفت تکنولوژی وزنه آزمایشگاهی های متعددی تولید شده اند که جرم انواع مواد مورد نیاز را اندازه گیری می کنند.

برای خرید این وزنه آزمایشگاهی معتبر حتما باید از فروشگاه های معتبر خریداری کنید. قیمت ترازو های گفته شده کاملا به روز و با توجه به قیمت درب کارخانه می باشد این کارخانه ها با داشتن پرسنل مجرب و کار آمد توانسته است مشتریان خود را راضی نگه دارد از این سو با داشتن قیمت های مناسب و دریافت سود کم فروش زیادی دارند.

 

اگر قصد خرید وزنه آزمایشگاهی را دارید، نکاتی وجود دارد که دانستن آن ها می تواند کمک بزرگی باشد. در این مقاله به مهم ترین این نکات پرداخته شده است. اما در گام نخست لازم است بدانید چرا به وزنه آزمایشگاهی دقیق نیاز دارید؟

در بیشتر آزمایشگاه‌ها وجود یک ترازوی دقیق ضروری است. در آزمایش های دقیق، دقت یک ترازو می تواند نقش تعیین کننده داشته باشد. جالب است بدانید که دقت وزنه آزمایشگاهی به اندازه دقت ترازو می تواند پر اهمیت و تاثیرگذار باشد.

شاید تصور کنید در ترازوهای دیجیتال این قضیه اهمیت کمتری دارد اما واقعیت غیر این است. برای اطمینان از صحت عملکرد و دقت ترازوهای دیجیتال و دقیق شما نیاز دارید تا دقت آنان را با وزنه های استاندارد بسنجید و حتی با وزنه های کالیبراسیون، آن ها را در فواصل زمانی مشخص کالیبره کنید، حال تصور کنید، اگر وزنه ای غیراستاندارد داشته باشید تمامی سنجش ها شما و حتی کالیبراسیون دستگاه با معیارهای اشتباه صورت خواهد گرفت. نتیجه این است که با داشتن ترازوی دقیق، قادر نخواهید بود با دقت، جرم نمونه های خود را اندازه گیری کنید.

خرید وزنه آزمایشگاهی

بررسی ترازو ، اولین اقدام قبل از خرید وزنه آزمایشگاهی

اولین اقدام قبل از خرید وزنه آزمایشگاهی بررسی ترازوی است که از آن استفاده می کنید. در خرید وزنه آزمایشگاهی، لازم است دقت ترازوی خود را بدانید. یکبار استفاده از ترازو و خواندن عددی که نشان می دهد، اطلاعات کافی در خصوص دقت ترازو به شما ارائه می دهد. برای مثال اگر ترازو عدد g 05/2 را نشان می دهد، دقت آن در حدg  ۰٫۰۱ می باشد.

همچنین باید بیشینه مقدار و محدوده ای که با ترازوی مورد نظر شما، قابل اندازه گیری است به صورت کامل مشخص شود. برای این اطلاعات می توانید راهنما و مشخصات ترازو را مورد مطالعه قرار دهید.

یکی دیگر از مهم ترین اطلاعات قبل از خرید وزنه آزمایشگاهی، کسب اطلاعات در خصوص نحوه کالیبراسیون ترازوی شماست. کالیبراسیون ترازو به معنای فرایند استاندارد نمودن نحوه سنجش و اندازه گیری ترازو با استفاده از شاخص های صحیح و استاندارد است که همان وزنه های کالیبراسیون می باشند.

ترازوی شما ممکن است بر اثر عوامل متعددی همچون جا به جایی، گرد و خاک ناشی از توزین مواد مختلف و … نیاز به کالیبراسیون و تنظیم داشته باشد. نحوه کالیبراسیون دستگاه و وزنه هایی که برای کالیبراسیون نیاز دارید در راهنما و مشخصات فنی ترازو ها درج می شود.

قبل از خرید وزنه آزمایشگاهی، دقت وزنه مورد نیاز خود را مشخص کنید

مشابه ترازوها، وزنه ها نیز دقت مشخصی دارند. قبل از خرید وزنه آزمایشگاهی لازم است تا دقت وزنه مورد نظر خود را تعیین کنید. این عدد باید متناسب با دقت ترازوی شما باشد. در صورتی که وزنه مورد نظر را برای کالیبراسیون نیز استفاده خواهید نمود، باید کلاس وزنه را تعیین کنید.

وزنه های کالیبراسیون در ۷ کلاس E1، E2 ، F1، F2 ، M1، M2 و M3 ارائه می شوند. دقت هر یک از کلاس ها با کلاس دیگر متفاوت است. کلاس E1 دقیق ترین وزنه های کالیبراسیون هستند. حداکثر خطای مجاز برای کلاس E1 در هر یک کیلوگرم ۰٫۵ میلی گرم می باشد.

دقت این وزنه ها g 0.00001 می باشد که دقیق ترین کلاس محسوب می شود. از کلاس E1 تا M3 از دقت وزنه ها کاسته می شود. مقدار خطای مجاز برای کلاس M3، در هر یک کیلوگرم ۵۰۰ میلی گرم است.

در هر یک از کلاس ها، وزنه های مختلف وجود دارد. برای مثال شما می توانید وزنه یک کیلوگرمی ، ۵۰۰ گرمی، ۲۰۰ گرمی را در کلاس های E1 یا E2 تهیه کنید. تعداد وزنه هایی که در هر کلاس لازم دارید، بستگی به دستور کالیبراسیون ترازوی شما و محدوده قابل اندازه گیری با آن دارد.

وزنه ها هم به صورت تکی و هم به صورت مجموعه ای ارائه می شوند. جعبه وزنه های ۲۴ عددی رواج بسیار زیادی دارند. در خرید وزنه آزمایشگاهی به صورت جعبه چندتایی، برخی وزنه های که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند، با تعداد بیشتر از یک عدد ارائه می شوند. برای مثال ممکن است در یک جعبه ۲۴ تایی، ۲ عدد وزنه ۲۰۰ گرمی موجود باشد.

خرید وزنه آزمایشگاهی

استاندارد مورد نیاز خود را قبل از خرید وزنه آزمایشگاهی تعیین کنید

استاندارد نکته بسیار مهمی در خرید وزنه آزمایشگاهی است. در صورتی که از ترازوهای دقیق استفاده می کنید و دقت برای شما اهمیت زیادی دارد، لازم است تا وزنه های منطبق بر استاندارد تهیه نمایید. OIML یا سازمان اندازه شناسی قانونی معتبرترین استاندارد های جهانی را در این زمینه ارائه نموده است.

در صورتی که استاندارد بودن وزنه برای شما اهمیت دارد، یا به دنبال استاندارد خاصی هستید، حتما باید به هنگام خرید به آن توجه کنید. در صورتی که می خواهید از وزنه کالیبراسیون استاندارد استفاده نمایید، لازم است تا فروشنده گواهی تایید کالیبراسیون را نیز به شما ارائه نمایید.

انتخاب جنس در خرید وزنه آزمایشگاهی

یکی از مهم ترین نکات در خرید وزنه آزمایشگاهی انتخاب جنس وزنه است. جنس وزنه ها بر اساس میزان دقت مد نظر شما و اهداف شما از خرید می تواند متفاوت باشد. برای مثال اغلب وزنه های بسیار دقیق از جنس استیل تهیه می شوند. این وزنه کالیبراسیون استیل سطح کاملا صیقلی دارند و با عملیات سطحی اضافی، برای این کاربرد آماده شده اند.

کوچکترین زنگ زدگی یا آلودگی سطح می تواند دقت این وزنه ها را تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین ضرورتا این وزنه ها از مواد ویژه ای ساخته می شوند. قیمت بالاتر وزنه های ساخته شده از فولاد ضد زنگ ( استیل ضد زنگ) با توجه به قیمت بالای ماده اولیه، همچنین تکنولوژی شکل دهی و عملیات سطحی که بر روی آنان انجام می شود، منطقی است.

اما برای وزنه های با دقت کمتر، همچون وزنه های کلاس M3 ممکن است ضرورتی نداشته باشد که برای خرید وزنه های ضد زنگ هزینه کنید. وزنه کالیبراسیون چدنی با کیفیت نیز می توانند دقت مورد نظر شما را تامین نمایند. مسئله دیگری که در انتخاب جنس به هنگام خرید وزنه های آزمایشگاهی اهمیت دارد، مغناطیسی یا غیر مغناطیسی بودن وزنه است.

در صورتی که وزنه بسیار دقیق مورد نیاز شماست، باید توجه کنید میدان های مغناطیسی می توانند دقت وزنه های شما را تحت تاثیر قرار دهند و از دقت آن ها بکاهند. بنابراین در ترازوهای بسیار دقیق، غیر مغناطیسی بودن وزنه یک امتیاز بزرگ است.

جعبه مناسب از نکات مهم در خرید وزنه آزمایشگاهی

یکی از نکاتی که در خرید وزنه آزمایشگاهی ممکن است خیلی با اهمیت به نظر نرسد، جعبه است. هر چه وزنه مورد نیاز شما دقیق تر باشد، جعبه مناسب اهمیت بیشتری می یابد.

جعبه مناسب علاوه بر این که از وزنه های شما در برابر آسیب های محیطی و آلودگی ها محافظت می کند، امکان حمل و نقل امن را نیز فراهم می آورد. وزنه های بسیار دقیق در جعبه های چوبی یا پلاستیکی و در داخل فوم نگه داری می شوند.